Fastighetsmäklare i Torslanda – m2


Till Salu:

Torslanda

Torslanda med sina drygt 22 500 innevånare upptar en tredjedel av en av Sveriges största öar, Hisingen. En kustnära stadsdel med närhet till både stad och natur, vilket ger goda möjligheter till en aktiv fritid.

Natur och Fritid

Här är nära till en av Europas största småbåtshamnar, Björlanda småbåtshamn, fina badplatser och fiskevatten. För den hästintresserade finns många hästgårdar och stall. Här finns även bärmarker och svampskogar. Fritidsaktiviteter finns för alla åldrar och intressen med många aktiva föreningar och idrottsklubbar. Fotboll, handboll, bad både såväl utomhus som inomhus, golf, segling, promenadslingor mm.

Kultur och Nöjen

Torslanda har ett rikt kulturutbud i form av biografer, kulturhus, teatrar, och en växande kultur av krogar och trevliga mötesplatser.

Bostäder

Det dominerande boendet är villor, radhus och bostadsrätter, vilket ökar i snabb takt eftersom folk uppskattar det geografiska läget och att service, arbetstillfällen och kommunikationer har förbättrats. Torslanda är ett av de mest expansiva stadsdelarna i Göteborgsregionen just nu.

Affärer och Restauranger

Ett nytt Centrum med affärer, ca 13 000 m2, kulturhus med stadsdelsnämnden och en mängd nya bostäder har byggts i Amhult. Samtidigt fortsätter utbyggnaden av Amhults centrum i snabbt takt, idag finns det bla. apotek, Ica maxi butik, systembolag, banker, restauranger, bilverkstad och klädbutiker. På Torslanda torg finns matbutik, bageri och diverse andra affärer.

Skolor och barnomsorg

Torslanda har 22 förskolor och tillsammans med familjehem och öppna förskolor tar de emot ca 1600 barn. Utbyggnad sker fortlöpande i takt med den kraftiga befolkningsökningen i området. Förskolorna är väl fördelade med drygt hälften av alla förskolor i västra stadsdelen.
 

Kontakta din mäklare

Benny Johansson

Senior konsult

0705-47 53 00

031 - 10 58 92

Linus Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

0708-19 33 93

031-10 58 87

Stefan Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

0708-41 01 00

031-10 78 04

Budgivningar (högsta bud)
Senaste m2 nytt